From Kuantan With Love!
Tuesday, July 10, 2007

Huwaaaaaaa aku taip entry punyela pnjg tapiiiiiii arghhhhh gone in 2 sekens sbb tangan aku gatei gi klik hape tah cimpanzeeeee tol!!! Aummmm!

Summary T_T:

Aku dah keje jeng jeng! Tapi keje pizza hut je la keh keh. Aku malas btol since balik kontan ni nak cari keje yg series2 lagi, nak keje relaks2 dulu. Tapi masyeeee! Keje pizza tak relaks langsung ok! Tapi takpe, even gaji sket, bleh la lepas duit poket. Aku pk sanggup keje berat camni sbb nak kurus je... At least bleh bantu proses diet aku yg tunggang langgang dah skang nih!

Maikel dah ada bunga2 kecik itam kat badan putih dia kat kiri, kanan ngan depan, dah berseri sket dah skang nih huhu :D

Secara tak sengaje sebenanye aku keje pizza hut nih... Sj tanye2 tetibe ada kosong lak, trus intebiu dan terus dapat. Bile dah stat keje, aku jadik suke lak, tu yg aku teruskan dulu nih. Lagipun, pizza hut tuh sekangkang kera je dr umah aku dalam 10 minit naik maikel campo trepik light. 

Sbb keje ni la baru aku jumpe prangai orang yg macam2... Seblom nih yela, bkn taknah jumpe prangai orang tapi tahla, aku rasa sbb kureng education la maka prangai2 cam suke curik tulang, pompuan bermulut busuk aka suke mencaruts, prangai jilat muntut, gile kuasa dan memacammmm lagi mudah didapati ye. Aku rasa aku dah tua (ye... tanak ngaku slama nih :D) sbb aku dah stat tengok life dr perspektif berbeza... cewah! Stakat nih lom jumpe kasteme yg keji gile, paling keji pon ada sorang mamat omok sorang nih, dia cakap, "Korang sume nih mmg lembab!! Semua lembab!!" Aku cam nak sound je, bukak le pizza parlour sendrik dah nak cepat sangat. Huhu. Tengok sket, kot ko bleh serve orang yg ramai ngan hikmat dewa tangan lapan! Tapi, solutionnye adalah berdiam diri dan melarikan diri seblom prangai leo sejati aku terserlah keayuannye nanti!!! Ngeee!

Ada sorang membe pizza aritu dia cakap kat aku, "Akak nih lurussss je ek? Walaupun akak nampak cam slamber je tapi saya rasa hati akak nih tulus sangat tau. Akak nih susah nak marah orang." Kekeke ah malu ai! Aku tatau ape yg buat dia cakap camtu. Yg pasti, dia blom kenal 'kebengkokan' aku ataupun lom nmpk time aku jadik hulk lagi. Ngeh ngeh.

Kat pizza hut semua membe2 pizza mmg muda dari aku, except sorang nih, Bad, sama umo ngan aku. Antara ramai2 tuh, dia la yg paling aktif mengaco aku. Stiap kali nak cakap ngan aku, dia mesti panggey aku sayang ok! Haha dahla depan sume orang! Mmg tatau malu sungguh.... "Sayang, pinjam pen sayang!" tak pun, "Ala, keje siang ke? Keje la malam, rindu la tak jumpe!" Tak pun dia ckp kat bob yg prepare spegeti, "Oi! Cepatla sket buat spegeti tu! Sian sayang aku kene marah ngan kasteme!" Maka kerna itula, hari-hari aku gi keje ngan penuh blushnye nak ngadap dia... Wuu! Smalam, dia cakap, "Pizza tuh delicious... Macam sayang aku!" Kalo aku abis malam, dia mmg tunggu sampai aku naik maikel dan blah. Bob cakap kat aku, dia risau aku sorang2 huhu. Dan smalam gak la dia dah stat buat2 ayat ajak aku tengok wayang! Ohhh cobaannnn!!

Bile cite kat incik sayang, satu je dia komen iaitu, "GRRR!!" Huhu sebbaik ayat incik sayang lagi pawe smalam walaupun b4 that aku ada mrajuk sket ngan dia... Maka ngan mudah aku dapat menepis godaan bad! T_T Aku dah la jenis mudah suke kat orang, tapiiiiiiii it takes a real good man for me to stay! And that man is ADi la hahahaha gua chenta sama lo! Tapi how i wish incik sayang sentiasa dekat ngan aku......

Okayla, nak balik dah... Marah lak mak aku kalo lama sangat kuar nih... Arini aku keje pukul 6 ptg smpi 12 malam... Arap2 tak bizi sangat pizza arini! Babai! Jgn la lupe terus blog aku nih even jarang apdet ek! Korang take care!




girlfriday says @ 01:10 pm

susheeqeen
July 20, 2007   03:50 PM PDT
 
aii there..wah da kije ekk..tape la at least dpt gak ngisi ms lapang tuh..jgn lupe update blog g..kalu terpegi kontan tu ai singgah la pizza hut u tu :P
ejashh
July 26, 2007   07:27 PM PDT
 
hai..beta dtg melawat setlah nam taun idop dlm gua..

1st taim neh masok tenet stat coti arituh..balek utp pc kasik kat ayub..kene dikodek kodek sket

aa bosannye..anda..ujung taun ai keje gak..tungguuu wuuuwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu T_T

kim salam sama kakaseh mu..yg mana satu jadik suri dihati?hee tr trr

incik bruang..nak gosip ape2 kol je ai k ngahaha..nombo mu dlm enset lama ku ilang sudah..rahsia dlm spendaku~

erk mintak diri..
salam sayang utk kaksya ngan abgbatek

dr kejauhan..
adekmu~
yot[bknNamaSbnar]
July 26, 2007   07:32 PM PDT
 
from toronto with love~

aku sayang banget sama kamu

*kisses* ("*") nyot!nyot!
cartoon
July 27, 2007   06:16 PM PDT
 
:mode pulang ke utp:

xsuke arhhhh balek sinih~!!!!!
xpueh intern :P

nnt blk kontan nk g mkn pizza lah.eheheh~
girlfriday
August 9, 2007   05:16 PM PDT
 
singgah cc sat setlah 18juta kurun tak nengok tenet...huwaaaaaa mekasey le still singgah, susheeqeen, err err tego le weiiii takkan nak usha dr jauh je hehe :D

andaaaaaaaaaaa rinduuuu padamuuuu oit mulut sile jangan tuttt yeeeee sekeh kang....huuu jom la kite dok sebilik lagi...nanti anda nak keje takyah la kat penang... kl plisssssss... takpela ai takleh lama... take care :( tskk tskk

katunnnn sile bersyukur still kat utp wuwuuuuu jumpe time convo ek! sile tengok2kan rumetku wuwuuuu!
easternC
August 14, 2007   10:38 PM PDT
 
yey ~ mok makan piza pree ~ mari kaksya banjer ~ mari ~ mari ~




Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments






My baby! (expecting :P)



"My Life Equations"



online










my::aRt cEtErA::
my osmet's::Kucing::


.::The Continent of Ainu::.
Anwar Ibrahim
Kereta Mayat
Charmbutterfly
Keep Silence if it is the Best Way
d3vilst3ch's Xanga Site
Walk on Wings, Tread in Air
Buah Hati Ku... Maniszarif
.m.e.
Rant Blog & Nothing Juicy... >> Alternative Station
H.A.P.P.Y-H.A.P.P.Y-D.A.Y!
Nuisance Is on A Break
my diary for strangers to read
The Light in My Sky of Life





[Construction Finished!]
<< 'LOST' Entries >>
Ni 'links' for previous entries yg aku sempat buat before suddenly blogdrive reset ke hapetah, then all gone! So tinggalla title je, takleh click ye. Titles pon memory gak, sbb certain2 entry aku still recall what's the story. Life was hepening giler back then!

welcome 2004!
single+being match-made=pathetic!
painting the town...uixx? black?
another joyride!
Peranan Siswa Dalam Arus Kemodenan
bonsai kitten!
aah beratnye masalah ini! hoho!
habit yang melampau!
jom race!
love at uncountable-th sight..
uhuk terharu!
thank god it's friday!
utp nyer cite...
Because I'm A Girl
diet secara tak sengaja
gamba zaman mude2...
....sad thursday evening blues
love hurts at love lane....
Mari makan dengan besnye!
tak tahan tak tahan!
va va va ngantut nyeee!
wake up oi! wake up!
Mari meronggeng! : Part I
Mari Meronggeng! : Part II
a hard day's nite!
talkin' about the path not taken
lalalala
Bunga-bunga cinta!
suatu petang lepas abis klas..
Bora bora dan sebuah kisah cinta
"loving someone is giving someone the power to hurt you
hatiku berbunga riang!
ladies nite out
"kiss me once and i will surely melt and die"
7 hari...
Makan like there's no tomorrow
Thank god it's friday!
di suatu petang di musim yang lalu...
tribute to aliah? Hehe!
~~Lalalala~~
tension!!! mahuwarghhh makan budak!!
penang punya citer...
mana sayang nih?
~~The Big Date!~~
fenin paler!
The Blindman's Bluff...
KFC yang ampesh!
A Love Lane's Story
Criticize my table manner!
Ija, kuatlah dik...
The ups and downs...
Halamak!
Citer aritu...
Minggu yang sungguh hectic!
Buhsannye...
Ketuk paler ngan hammer sampai tembus! >:8
Toin! Toin! Toin!
Overruled by emotion?
Brain abortion, doc?
The art of photography...hehe
The layout thing
Blues seekor kucing...
Ada brani?
Zzz....
Analysis
Kleptomaniac attack!
Fuh!
The butterfly effect
Any remedy to the past?
Hish!
Uhuks!
How's it gonna be when you're not around?
Village baru...
mR. BiG!
The ex-file
Insomnia...gedda hell outta 'ere
Terkezzut!
Memory....
Malashnye...
Ka-me-ro-pho-bic
Anger management failed!
life suXc..
'Housewarming' party!
Urghh!
<< 2004 >>
Quizzical day!
Self study :)
Kehilang ingatanan!
Siaran Tergendala
Because of the breast?????
Tukar kaler lagi!!!
Officially declared: Minggu hectic sedunia!
<< 2005 >>
Hola!
"Arjuna Yang Mencari Cinta"
Putih Yang Hensem...
"Love on a Diet"!!
As sweet as a lullaby
The Apprentice Rocks!!
Kusut
Diet is 'Die' Without a 't'!
FIN!
Hari Kebangkitan Nostalgia Sedunia!
Fall in love again [The Kryptonite Factor]
The biggest dumbass! :P
Hangin melanda
A Look Back
No Title Attached
Nota Chenta Untok-Mu
Va va va!
An Alter Ego Image
Terhangat Di UTP!
Cuai
Another Love Tale
Flashback lagi?
Chenta Sakti!
Presentation Week!
Something beautiful's dying
Air dicincang takkan putuih ka?
Perihal incik sayang...
Desperate Housewife!
Opposite Attract!
I love it when you type reeeal
Ayam Golek-Golek!
Baka ne!
Ayah
Paterikan Mulutnya!
Ishk
Who next? My father!
Kakakakaka kakakku!
Berkelah di Sungai yg Indah!
Jalan Time!
Maybe...
SMS Itteww(piss Puteri!)
Mai lah Penang!
Tales From The Abandoned Blog
Deting+Microskirt
Jep, Jeper, Jepest
UTP itu kecik!
The Hideout
Blog and Blog Like I Just Don't Care
The Headbanger I Love :)
Epul
Tennet & Tennis
buuusan
He's My Affair!
How Could An Angel Break My Heart
I tried so hard too hard to try hardly tried!
It's a bird, it's a plane, hiyarghh i'm penin!
Hurm...
Entry yang mengantuk
Cencurutku...
Exam Blues..
Hobi di Musim Exam... Part I
Hobi di Musim Exam... Part II.
Umah ooo Umah!
Ishk ishk.
A View From The 23rd Floor...
Bertandang ke Umah Mak Sedara!
Thank God It's Friday!
Misteri Kehilangan Spentoot...
<< 2006 >>
...
Housemate Punye Stori...
Terjumpa entry lepas...!
quizquizquiz
Meet The Parents...
You're Not Alone
Kerna Ako Ku Turutkan...
Ini Career Woman Punye Crita..
Sebab kerbau pendek la ni!
Twilight Zone!
Cala cala cutta cutta ee oo ee
Suatu Pagi di Pekan Ampang
Tragedi Umah Sewa: Part 1
Tragedi Umah Sewa: Part 2
Down Memory Lane
Back to School!
Photoshopping!
Mari bercerita...
Parfum, Orang2 Tua & Picnic
Job Burnout, eceh.
Konferens saks!
I wanna be the biggest loser too!
Bas...
Workout!
A Message for The Tummy!
Is a Question of Space and Time
The Aftermath...
I Don't Belong Here...
Wachhaa!
Fusarium Keratitis & Carpal Tunnel
Matik!
Lagi lagi bas...
Entry Ari Selasa~
Entry Gundah
Ho ho ho!
Kapla Jingga!
Dari minda seorang penumpang teksi!
Apa Kata Ringtoneku!?
Ija Kata Layout Ala2 Incik Sayang Nye Dulu
Oh Adik Iparku~
Almengantuk
Kerja~
Classic...
The Bachelor!
Esok Cuti Yay!
Survivor of The House! Heh Heh
Weekly Report
Prolog Selamat Tinggal SV!
Buffet!
Entri Ini Hari!
Sexual Harrassment tolong! Aha
pijak pijak lawak
~Friday's My Day~
Tunggu Di Bawah Lampu
Aku la yg bersalah tu... :(
A Lover's Vow
Jerangkung Lam Umah :D
Dolu-Dolu...
Of Affair & Betrayal...
Entri Musical Sentimentel
Sleepless in Tronoh
Bonet
Saya Suka Pawa Rut!
Pukul 4 pagi.
The Three Scenes
Ulu Chepor
Convofair 06~
secangkir kopi panas dgn selimut
Businesswomen!
Cuti Midsem
Bonda...
When the Water Runs Dry...
Nostalgia Ketika Bujang...
Sakit Tangan Sakit Mata
Pose... Jgn Tak Pose...
Kucen
Lambat Macam Siput (>_<)
Marang Kerapu Kepunden
Gerimis Senja...
Bizi Sokmo Lah!
Anti Sosshel?
Blues 1st Paper...
Penumpang Feri Terakhir :)
The Extended Version
Situ Sana Sini
Di Malam Se pi pi pi
Blues Esok Nak Exam!
The Celebrity in Me :)
Hikayat Spegeti Kaler Peach
<< 2007 >>
Mari Bersihkan Blog Yg Bersawang!
Perihal Maikel, dan Masa Depan
Hidup Tanpa Tenet
Love Is Ended Before It's Even Begun
Love's Savings Account
Dari Kekaratan Kaplaku!
She Is Getting Married!
Encik Zubir Moore
If That's What It Takes
I Will Follow You...
6 Strange Things
Perihal Diet Lagi!
Tasteless??
Ngeee... Diet Sejak Patblas Tahun Lepas!
Keje Skolah Lagi...
Chenta!
Yay Yay!
Next Phase? :)
Maikel Jeksen
Quite, but not Quite
Semput, Cungap, Tak-Cukup-Napas
Entry Nyam Nyam
Diet for Dummies :P
Adakah Ilyana Akan Gi Intebiu?
Surat Chenta Untok Kanda
Doktor Mamai
Mission to Mars
Sweet Notice
Tentang Rumet, Part I
Tentang Rumet, Part II
Lepas Abis Paper CS
Taip ON Kerja!
Blues Nak Blahhhh
Yeppa!
From Kuantan With Love!
Treat Me Mean to Keep Me Keen!
Sahur Jom!
Aku Massey Di Sini!
Pasar Ramadhan
Ramadhan The 13th!
<< 2008 >>
Hoooolaaa!
Blues Nak Benti Keje...
The New Chapter!
Chapter 1: Malam Tadi
Chapter 2: ABAP Attack n Cat Spray
Chapter 3: Demam Lagi
Chapter 4: Anniversary
Chapter 5: Moto Jambuku Merajuk
Chapter 6: Exam Lagi!
Chapter 7: Mari Present, Mari!
Chapter 8: Trump is In The House
Chapter 9: Congested Mind
Chapter 10: Meet the Chatterboxes
Let's Sleepcoding!
Aku Ingin Pulang!
Pretty Rain
My Life Walks Good...
The Unspoken Rule
Client From Hell
The Meows
Saya Sedang Membuat Telaga!
Karpet Untuk Dijual!
Harini Ngan Haritu
Kerana Dia Manusia Biasa
Down Underlicious!
Rumah Hantu!
RIP Ruby...
What's a Woman to Do
Househunting, Again...
Sleepyhead I Am
Hakikatnya Rindu Yang Mendalam
Just Another Tuesday~
Go-Live!
Norman Adam
Silver Moon Is Sparkling!
Jalan-Jalan Cari Pasal!
Another Sunday
Tuesday's Grey and Wednesday Too
La Tahzan...
M&M Sisters
Journey Back Home
Back To Work
Boredom

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:


::pretty in pink!::girlfriday 2008::

Blogdrive